Algemeen   |   Palmares   |   Fokkerij   |   Nieuws & Foto's   |   Stamboom

Fleur van 't Groenenbroek 2013/353

°02/05/2013 - bruinschimmel - Merrie

Na Jenna in 2012 deed moeder Zita van de Vosberg ons in 2013 opnieuw een merrieveulen cadeau. Bij de geboorte zoals steeds een mager veulentje, maar na een paar weken op dat vlak reeds onherkenbaar! Fleur is bruinschimmel zonder enige witte aftekening en vanaf dag één bijzonder aanhankelijk.
Ze groeit uit tot een fantastisch lieve merrie met wel het nodige pit en een goede moeder voor haar veulens. Ze is grootramig, met hard beenwerk en uitstekende gangen. In 2019 behaalde ze met overmacht de kampioenstitel tijdens de officiële prijskamp in Pulderbos.

Vader Matteo
De vader van Fleur is de blauwschimmel hengst Matteo van 't Rietenhof (v. Iwan van Aardenhof, Keur-Pref). Matteo's moeder Justine van 't Rietenhof is een bruine dochter van de oud-Belgisch kampioen Buffalo van 't Camillenhof die altijd een goede combinatie vormde met onze merries. De moederlijn van Matteo: Justine x Lotte van 't Rietenhof x Aster van den Oudenbos x Tulp van 't Cleihof x Nadia van Nieuwenhove; doet alleen het beste uit de trekpaardenfokkerij weerklinken.Fleur kampioene in Pulderbos 2019Fleur in Nijlen 2014


Via het menu bovenaan kan u nog extra informatie bekijken over Fleur van 't Groenenbroek.

« ga terug