Algemeen   |   Palmares   |   Fokkerij   |   Nieuws & Foto's   |   Stamboom

Annelies II van 't Groenenbroek 2005/785

°29/05/2005 - bruinschimmel - Merrie

Palmares - prijskampresultaten


21/08/2005 Prijskamp Stabroek merrieveulens 6e   
17/04/2006 Prijskamp Nijlen merries 1 jaar GM - 3e   
05/06/2006 Prijskamp Borsbeek merries 1 jaar 4e
04/09/2006 Provinciale Geel merries 1 jaar GM - 3e   
09/09/2006 Wiekevorst merries 1 jaar GM - 2e
21/10/2006 Officiële Pulderbos merries 1 jaar GM - 3e   
09/04/2007 Prijskamp Nijlen merries 2 jaar GM - 2e
28/05/2007 Prijskamp Borsbeek merries 2 jaar 1e
15/08/2007 Vl. Kamp. Baaigem merries 2 jaar 4e
03/09/2007 Provinciale Geel merries 2 jaar 4e
20/10/2007 Officiële Pulderbos merries 2 jaar GM - 1e   
07/09/2008 Provinciale Geel merries 3 jaar 2e   
18/10/2008 Officiële Pulderbos merries 3 jaar 2e   
17/10/2008 Officiële Pulderbos merries 4 jaar 3e   
05/04/2010 Prijskamp Nijlen merries 5 jaar GM - 1e   
13/09/2010 Prijskamp Wiekevorst merries 5 jaar 1e   
25/04/2011 Prijskamp Nijlen merries 5 en 6 jaar 1e


« ga terug