Nieuws : Super eerste prijskamp


Paasmaandag is het 'Nijlen jaarmarkt' en dus voor ons de eerste prijskamp van het jaar. Het weer was super met een stralende zon. We namen de vier merries Lilli, Zita, Annelies en Myra mee en ze hebben het stuk voor stuk schitterend gedaan. Bij de vierjarigen toonde Annelies zich van haar allerbeste kant en dat leverde de kopplaats, Myra was zoals gewoonlijk wat zenuwachtig maar bemachtigde toch de derde plaats. Ook de merries van zeven jaar en ouder bleven in ??n reeks en zo kwamen ook Zita en Lilli elkaar tegen. Zita bleek vandaag de sterkste met een tweede plaats voor Lilli die als derde werd opgesteld in een mooie rubriek merries.
Tenslotte waren er nog vijf loten van drie merries, ons lot bestaande uit Lilli, Annelies en Zita eiste ook hier de eerste plaats op (voor het tweede jaar op rij). Een super resultaat om het prijskampseizoen mee te starten, maar nu is het eerst wachten op de veulens... Voor Lilli is de offi?le tijd reeds aangebroken, maar het kan nog wel even duren.. alhoewel..

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

links op de foto: Zita, Annelies en rechts LilliNog niet helemaal gelijk in cadans, maar oefening baart kunst !Zita, Annelies en LilliZita, Annelies en LilliZita, Annelies en LilliZita, Annelies en Lilli

« ga terug