Nieuws : Carlo 2e in Aalst; Dochter van Vic kampioene in Libramont


Aalst

Op zaterdag 28 juli werd in Baardegem-Aalst het Vlaams Kampioenschap gehouden. Bij de tweejarige hengstveulens behaalde Carlo van 't Groenenbroek een mooie tweede plaats op een totaal van vijf. De zoon van Lilli van de Vosberg en Iwan van Aardenhof is nog groen, maar mooi in verhouding uitgegroeid en grootramig. Hij staat op goed beenwerk met grote voeten. Carlo is in eigendom van Johan Vereertbrugghen uit Opwijk.

Libramont

Een dag later werd in Libramont de jaarlijkse prijskamp voor Ardense Trekpaarden gehouden. Hiervoor waren maar liefst een 300 tal paarden ingeschreven!
Familie Goosse, de eigenaars van Vic van 't Groenenbroek, was één van de grootste inzenders én ze mochten verscheidene kampioenstitels mee naar huis nemen. Onder andere met Gipsy du Monty, een dochter van Vic die kampioene werd van de jaarlingmerries. Een bijzonder chique veulen dat met zeer veel allure door de piste draafde, of om het met de woorden van de jury te zeggen "een belofte voor de toekomst".
Een andere dochter van Vic, Guyane du Monty, mocht in dezelfde reeks als Gipsy als derde opgesteld worden. In de grote reeks merrieveulens was ook dat zonder meer een mooi resultaat.


Onze felicitaties aan beide eigenaars; schitterende resultaten van deze Groenenbroek-producten waar ook wij als fokkers zeer tevreden mee zijn!


Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Carlo van 't GroenenbroekGipsy du Monty - kampioeneGipsy du Monty - veel oprichting en houding in bewegingGipsy du Monty en eigenaar Philippe GoosseGipsy du Monty - ere rondeGipsy du Monty - ere rondeGuyane du Monty - dochter Vic

« ga terug