General   |   Palmares   |   Offspring   |   News & Photos   |   Pedigree

Fleur van 't Groenenbroek 2013/353

°02/05/2013 - roan - Mare

Palmares - show results


21/04/2014    Prijskamp Nijlen, merrieveulens 1 jaar - grote maat - 1e plaats

11/10/2014    Officiële prijskamp Pulderbos, merrieveulens 1 jaar - 2e plaats

18/01/2015    Nationale prijskamp Gent, merrieveulens 2 jaar - middenmaat - 2e plaats

10/09/2016    Provinciale prijskamp Wiekevorst, merries 3 jaar - kleine maat - 1e plaats

16/10/2016    Officiële prijskamp Pulderbos, merries 3 jaar - 1e plaats

15/01/2017    Nationale prijskamp Gent, merries 3 jaar - middenmaat - 3e plaats

17/04/2017    Prijskamp Nijlen, merries 3 jaar - 1e plaats

09/09/2017    Provinciale prijskamp Wiekevorst, merries 4 jaar - 1e plaats

15/10/2017    Officiële prijskamp Pulderbos, merries 4 jaar - 1e plaats

02/04/2018    Prijskamp Nijlen, merries 5 en 6 jaar - 2e plaats

« return